Laksefjordvidda 2017

Dette er et område som nesten kan ansees som et mekka for sportsfiske. Her er det vann på vann med fabelaktig røye og ørret. I tillegg er området så stort at du kan gå i dagesvis uten å treffe på andre. Vi måtte selvfølgelig en snartur opp for å sjekke området før høsten tok helt over. I starten av september kan man forvente all slags vær, men vi fikk to flotte dager med sol og fin temperatur. Riktignok ble det kaldt i teltet på natten, men med skinnlue og god sovepose så var det null problem.

Fisket ble ikke helt som vi hadde håpet på, men vi fikk noen flotte ørret – og så veldig mange flere vake. Dessverre var de ikke spesielt lystne på noe vi kunne tilby av fluer eller sluker. Denne ble forøvrig tatt på en kinasluk. Området er rett og slett magisk vakkert. Endeløse vidder, fine høyder og utrolige vann. Vi var knapt kommet ned fra turen før vi startet planleggingen av neste års tur. Da drar vi tidligere og blir flere dager.


Det var nesten vondt å gå fra vannene når man hadde sett store tunge fisker vake. Dette er et område som alle som har den minste interesse for sportsfiske må innom.

Helt grei fisk til å steike på leirbålet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *