Gaffelsluk til sjøørret

Etter en storopprydding på kjøkkenet ble det en god del bestikk til overs. Som den skrotnissen jeg er så er det ikke så lett å kaste noe. Dermed sto jeg med masse gafler, kniver og skjeer som jeg ikke viste helt hva jeg kunne bruke det til. Men etter litt frem og tilbake så kom jeg frem til at dette måtte bli sluker. Først ut var en gaffel som jeg tenkte kunne bli en tobis-kopi.

Sånn ser den gode gamle gaffelen før den skal komme til nytte på en helt ny måte.

Rustfritt stål er hardt! Et godt bor er viktig. Som man ser på bildet så ble ikke det ene hullet helt sentrert. En søyleboremaskin hadde vært kjekt, men det hadde jeg ikke så det ble en helt vanlig drill som måtte gjøre nytten.

Litt tilpasning med smergelmaskinen og et raskt kapp med vinkelsliperen så er sluken nesten ferdig. Husk briller når du bruker sånt utstyr!

Med en liten bite av reflekstape så blir det nesten som originalen. Tape, splittringer og kroker får du ekstremt billig på eBay.

Der var sluken ferdig og nå er det bare å fange en skikkelig sjøørret som gjenstår. Det bildet kommer forhåpentligvis snart!

Skitt fiske!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *