Om Slukfabrikken.no

Hei,

Dette er min lille nettbutikk hvor jeg tilbyr diverse snodige slukprosjekter til gi-bort-pris!

Siden dette er bare en hobby og jeg neppe kommer til å passere 50.000,- med det første så trenger vi ikke snakke om mva og andre kompliserte ting. Prisene er slik de er og staten får ikke en krone av dette i merverdiavgift foreløpig! De pengene hadde politikerne uansett sikkert bare brukt til å kompensere for skattelette for de som kjører flotte ladbare hybrider mellom hytter, villa og leiligheter. Eventuelle inntekter går dermed til en meget god sak – meg!

Alle priser er med frakt. Varene sendes som brev, noe som gjør at postbudet har en jobb. Siden slukene er lette så får heller ikke postbudet vondt i ryggen.

Siden jeg får pengene, du får slukene og postbudet beholder jobben så burde vi alle bli lykkelige (de eneste skadelidende er nok fiskene og staten).

Skulle dette plutselig bli en suksess og jeg tjener meg søkkrik så må jeg nok betale mva til staten, men da har jeg vel råd til ladbare hybrider, luksushytter og annet! Når den dagen eventuelt kommer så vil det stå priser med MVA.

Du kan velge om du vil betale gjennom PayPal – eller om du ønsker en liten faktura istedet. Jeg hverken kredittsjekker før handel eller kommer med inkassovarsel om du skulle velge å ikke betale (men jeg sender nok en liten purring hvis det drøyer lenge).

Angrefrist og retur

Du har selvfølgelig all rett til å returnere det du kjøper hvis du ikke er fornøyd. Det er kjekt hvis du gjør dette så snart som mulig – og innen 14 dager etter at du har fått varene dine. Du må dessverre betale returporto, men pengene får du tilbake med engang jeg har fått varen i retur. Jeg legger med et lite returskjema.

Håper du finner noe du liker på siden!

Ta gjerne kontakt på post@slukfabrikken.no
Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Skitt fiske!

Arne 🙂